CLASSIC HOUSE a BOCCACCIO, B52 korszak zenéi – DJ NEWL / 0916szo

A BOCCACCIO és a B52 korszak legjobb felvételei érkeznek DJ NEWL prezentálásában és a legjobb mai slágerek kíséretében… Jönnek az elmúlt 17 év legjobb elektronikus felvételei a Sörházban!

Classic House Party a Sörházban. Jönnek a BOCCACCIO és az egykori B52 korának legnagyobb slágerei, egy a két kultikus helyre szinte hazajáró lemezlovas DJ NEWL személyében, és a két ikonikus klub egykori rezidensétől Dj SPAN-tól.

CLASSIC HOUSE // DJ NEWL
Rezidens: SPAN, NODJ
2017.09.16. SZOMBAT 22H

DJ NEWL… napokig írhatnánk arról, hogy ez a srác mit tett már le az asztalra, amellett, hogy persze most a legfontosabb az, hogy az ország egyik legjobb lemezlovasa…

Arra jutottunk, hogy inkább felsoroljuk azokat a helyeket ahol eddig fellépett (Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Hyperspace, Mayday, Flört, Palace, Boccaccio, B52 és az ország összes menő klubja…) ahol eddig műsort vezetett vagy mixeket készített (MTV, Viva TV, Rádió1, Radio Deejay, Music FM…) és ahol zenél, dalt ír és dobol is, jelenünk egyik legsikeresebb magyar zenekarában: a sikert sikerre halmozó NEW LEVEL EMPIRE-ben! Ez a lista mindent elmond…

A MusicKillers / Music FM jelenlegi kiváló lemezlovasa január 06-án a TRAFIK-ban vár mindenkit! Nyugodt szívvel ajánljuk, hisz eddig minden DJ NEWL buli totális siker volt Pécsett!

REZIDENT: SPAN & NODJ
Be: éjfélig 800 / éjfél után 1500
Diákoknak éjfélig 600 / éjfél után 1000
A beengedés jogát fenntartjuk!
16+