EXPO SZILVESZTER 2017 – DELTA, DESPERADO, Dj SZATMÁRI | 12.31.

2017-ben újra Expo Szilveszter!

Még több sztárvendég, már 2 partyaréna, vacsoratermek, négyszeresére bővített ruhatár, dupla annyi mosdó… A tavalyi teltházas rendezvény tapasztalatai és a Ti véleményetek alapján több fejlesztés lesz idén, hogy egy még tökéletesebb estét tölthessünk együtt!

Képek és videó a 2016-os buliról: https://goo.gl/frRahm

SZTÁROK… a DELTA ZENEKAR, a DESPERADO és DJ SZATMÁRI már biztos Pécsett tölti Velünk a szilvesztert, de nem állunk meg a szervezésben. Hamarosan újabb résztvevők is érkeznek, és ahogy tavaly fellépett és velünk bulizott egész este Horváth Tamás, úgy idén is lesz meglepetés vendégünk is.

MÁR 2 PARTYARÉNA… az első nagyteremben élő koncertekkel és sztárfellépőkkel, főként olds – retro slágerekkel, a második nagyteremben pedig mai zenékkel és rnb, funky, hip-hop örökzöldekkel is várnak majd kiváló lemezlovasaink. Már biztosan érkezik a tavaly is nagy sikerrel fellépő SPAN & NODJ páros, a TRAFIK HÁZIBULI-k lemezlovasai. A mai zenés teremben pedig fellép WEGH is, a Rave Yourself egyik házigazdája.

VACSORATERMEINK-ben idén is lehetőség lesz egész estére foglalható fix ülőhelyekkel, előre kiválasztható büfévacsorával, éjféli virsli és salátatálakkal, exclusive bárpulttal és italakcióval, külön mosdóval, valamint éjféli ajándék pezsgővel kiegészíteni, kényelmesebbé tenni a bulit…

További részletek, jegyárak… Szeptember elején!