Syndicate System – Bass Night Pécs

Syndicate System

Induló partysorozatunk első számú küldetése, hogy a legfrissebb és legkeményebb basszuszenéket eljuttassuk vidéki városainkba is. DJ-ink a dubstep/riddim-trap-drum’n’bass-bass house szféra legütősebb repertoárából válogatnak. Célunk hogy vidéken is megismertessük és népszerűsítsük ezeket a stílusokat és összehozzunk összetartó közösségeket a fővároson kívül is. A jövőben tervezünk elhívni külföldi, a szakmában nemzetközileg elismert DJ-ket, hogy hozzájáruljunk a hazai elektronikus zeneipar sokszínűségéhez.

★★★★★

Fellépőink:
Secondphace – A hazai dubstep szféra meghatározó producere, a Balaton Sound rendszeres fellépője és a The Dubstep Story partysorozat oszlopos tagja. Szettjében a legütősebb dubstep/riddim bangereket szolgáltatja, a színvonal garantált.

MSFMUSIX – A DJ/producer páros a legváltozatosabb basszushimnuszokért felelős, szettjükben tartogatnak számotokra a riddimtől kezdve a drum’n’bass-ig minden földi jót.

Don Daniel – A Fortuna Rádió rezidense , ő felel a house ütemekért, a legfrissebb és legpörgősebb bass- illetve future house zenékből válogat, hogy a house ütemeket kedvelők se maradjanak hoppon.

DVM – A teljesség kedvéért DVM is hozzájárul az est színvonalához egy ütős szettel, a repertoárjában tartogat pár fesztivál-bangert is a pörgős hangulat kedvéért.

További infókkal érkezünk!!!