fbpx

Események

Összesen 1 találat

 • A Nagy Beköltöző Buli ★Pécsi Sörház★ w/ KatapultDJ ✘ Wegh

  Kedves Diákok!
  Az őszi szezon kezdete mindig izgalommal tölt el minket. Megismerhetjük a frissen felvételt nyert gólyákat, újra találkozhatunk a régi barátainkkal.
  A szeptember nekünk is egyet jelent egy új egyetemi félév indulásával, ezért idén sem szakítunk az egyik legrégebbi hagyományunkkal és 7. alkalommal is megrendezzük Pécs legnagyobb beköltöző őrületét.
  Itt az ideje, hogy újra #TŐLETEK legyen hangos a város! Tartsatok velünk és alapozzuk meg együtt a következő hónapok hangulatát, a Pécsi Sörházban!
  Mit is kínálunk az estére?
  ➤ 2 Terem
  ➤ Egyetemista barát árak
  ➤ Széles italválaszték a slágerektől az igazi ritkaságokig.
  ➤ 1 felejthetetlen éjszaka a város kedvenc pincéjében, 09.05. Vasárnap
  > Korhatár < 18+ 🛒🎫 Jegyek 👉Elővételben és Diákoknak a helyszínen Éjfélig: 1000 HUF 👉Helyszínen: 1500 HUF ⚠ A hatályos jogszabályok értelmében a rendezvény kizárólag koronavírus ellen védett személyek számára látogatható! ℹ A védettséget belépés előtt kötelező igazolni, aminek két módja lehetséges: - érvényes védettségi igazolvány + személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával. - EESZT telefonos alkalmazás + személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával. >Face & Dress Kontroll< >Hivatalos bemelegítő italozás< ➤ @Kiskorsó

  1 500 Ft Jegyvásárlás
7624 Pécs
Xavér utca 19.