fbpx

Megújul Pécs legrégebbi szórakozóhelye

Megújul Pécs legrégebbi szórakozóhelye Previous item Igazi Pécs igazi pécsiektől

Megújul Pécs legrégebbi szórakozóhelye

Kedves Közönségünk!

 A Pécsi Sörház a 2020-as őszi szezontól megújult arculattal várja a vendégeit. Az új irány nem csak a megjelenésünket érinti, hanem a dizájn-beli felfrissülés mellett, kedvenc pincénk szellemiségében is változásokat hoz.

  Fontos számunkra, hogy a cégek akikkel, dolgozunk helyi vállalkozások legyenek így felhívjuk a figyelmet arra, mennyi lehetőség van Pécs városában.

A friss és ropogós logo mellé új dizájnt kaptak online felületeink, így egy egységes megjelenésre váltunk hosszú idő után. A grafikai elemek kidolgozásáért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a pécsi Great Minds csapatának. Az általuk megálmodott stílusjegyekkel találkozhattok a weblapunkon, valamint facebook és instagram oldalainkon.

Az eddig ismert vendégtér, a megszokottól teljesen eltérő stílus alapján került átgondolásra, ami illeszkedik a jövőbeni arculatunkhoz.   A The SOFI STORE által tervezett egyedi dekorációs elemek segítségével, egy új oldaláról ismerheti meg a közönség Pécs legrégebbi szórakozóhelyét.

A kisterem funkcióját bővítettük. így sikerült kialakítanunk egy több ülőhellyel rendelkező, csendesebb sarkot, ahol a megfáradt bulizók pihenhetnek egy-egy hideg ital társaságában.
A jövőben lehetőséget biztosítunk nagyobb társaságok számára, hogy egész éjszakára kibéreljék a termet, így privát környezetben élvezhetik  rendezvényeinket saját kiszolgáló és biztonsági személyzettel, valamint lehetőséget adunk külön, a bérlők zenei igényének megfelelő DJ és egyedi italakciók választására is. 

Pultjainkban az eddigi kedvencek mellett igazi ritkaságokat is találhattok. Ismerkedjetek meg nálunk Pécs egyik legszélesebb italkínálatával.

Számos ponton változik a házirendünk is. Az egyik legfontosabb döntésünk, hogy a jövőben rendezvényeink korhatára 18 év. Mindemellett továbbra is fontosnak tartjuk, hogy a fiatalabb generáció tagjai is biztonságos körülmények között válhassanak részeseivé a klubkultúrának, ezért havonta néhány alkalommal lehetőséget biztosítunk számukra, hogy részt vegyenek a külön, erre a célra  megjelölt rendezvényeinken.  Ezeken a napokon a 18 év alatti vendégeinkre a szokásostól eltérő, szigorúbb biztonsági intézkedések vonatkoznak, amikről a házirendünkben tudnak bővebben tájékozódni. 

Sörház Crew

7624 Pécs
Xavér utca 19.