fbpx

Bár a klubban – megújul a Sörház kisterme

Bár a klubban – megújul a Sörház kisterme Next item Sörfőzde a szomszédban

Bár a klubban – megújul a Sörház kisterme

Bár a klubban – megújul a Sörház kisterme

A Sörház területén jelenleg is folynak a munkálatok, a crew minden nap azon dolgozik, hogy a jövőbeni arculathoz minden belső elem elkészüljön és készen várjon titeket szeptemberben.

Az egyik legfontosabb projekt a kisterem újragondolása volt. Így kialakítottunk egy több ülőhellyel rendelkező, csendesebb sarkot, ahol a megfáradt bulizók pihenhetnek egy-egy hideg ital társaságában. Szeretnénk egy olyan helyet biztosítani a klub területén, ahol a vendégeink egy nyugodtabb környezetben, halk zene mellett is leülhetnek majd beszélgetni. Célunk, hogy tudjunk az olyan társaságoknak is maximális buli-élményt nyújtani, akik nem a táncparketten hódítanak, hanem egy kis zugot keresnének maguknak az ismerkedésre, vagy a filozofikus eszmecserére.

A jövőben lehetőség lesz majd a terem bérlésére is. Így egy-egy nagyobb társaság egész éjszakára kiveheti azt, és privát környezetben szórakozhat a barátaival. Ez esetben saját kiszolgáló és biztonsági személyzet mellett lehetőséget adunk külön, a bérlők zenei igényének megfelelő DJ és egyedi italakciók választására is. A teljes házibuli-feeling megteremtéséhez megoldható egy kisebb tánctér kialakítása is.

További információkért keressetek minket az info@pecsisorhaz.hu címen.

Várunk Titeket a megújult kisteremben!

7624 Pécs
Xavér utca 19.