fbpx

SRHZ – TOP 10 by Crazywell – 15. hét

SRHZ – TOP 10 by Crazywell – 15. hét Previous item SRHZ Retro TOP 10 - DJ... Next item SRHZ - TOP 10 by DJ Pudar...

SRHZ – TOP 10 by Crazywell – 15. hét

1: Hogy kerültél kapcsolatba a zenéléssel ?

Még pár évvel ezelőtt kezdett el érdekelni a dolog. Édesapám szintén ezzel foglalkozik a mai napig, úgyhogy megkértem, hogy tanítson meg. Ezután egyre több rendezvényre mentem el vele, ahol először csak a buli elején és végén kaptam lehetőséget; pár év múlva pedig megérkeztek az első felkérések, ami akkor hatalmas öröm volt számomra.

2: Milyen stílust képviselsz ?

Legfőképp future house / bass house / trap zenék szólalnak meg a bulikon, viszont nem állnak távol tőlem a newschool hiphop / r’n’b zenék sem.

3: Általában hogy készülsz fel 1-1 bulira? 

Ez általában a buli jellegétől függ. Ha warm up vagyok egy sztárvendég előtt, akkor igyekszem elsősorban az ő stílusát figyelembe venni. Viszont, ha például egyedül zenélek egész este, úgy nyilván több stílusból fel vagyok készülve, hogy a közönség igényeit teljesen ki tudjam majd elégíteni.

4: Tudjuk, hogy készítesz saját zenéket is. Melyikre vagy a legbüszkébb? 

2014 óta foglalkozom zeneszerkesztéssel, viszont úgy érzem, hogy mostanra kezd beérni a dolog. A mostani zenéim sokkal jobban tetszenek, mint a régiek. Amelyikre a legbüszkébb vagyok, az nem más, mint a legutóbb megjelent zeném, ami az “I Want You” nevet kapta.

5: Melyik előadót/előadókat tartod követendő példának ? Miért? 

Rengeteg előadó van, akikre felnézek. Ha kéne választanom párat, akkor Keanu Silva, Damien N-Drix, Mesto és a Cat Dealers nálam mindenképp benne vannak a top10-ben.

6:  Mikor zenéltél először a Sörházban? Hogy emlékszel rá vissza ?

Ha jól emlékszem, valamikor 2012-2013 környékén volt az első alkalom, hogy édesapám mellett én is lehetőséget kaptam a Sörházban. Az első alkalom értelemszerűen hatalmas élmény volt, és a mai napig a kedvenc szórakozóhelyeim közé sorolom a Sörházat.

7: Mit csinál Crazywell amikor épp nem lemezeket pörget ?

Elég sok mindent

Szeptemberben kezdtem el tanulni a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi karán, a szabadidőm nagy részében ehhez kapcsolódó dolgokkal foglalkozom. Ezenkívül szeretek sportolni, mozizni, és próbálok minél több időt szakítani a barátaimra is.

8: Elárulnál-e egy olyan titkot, amit szerinted a követőid nem tudnak rólad?

Ezt sokan nem tudják, de 10 évvel ezelőtt még focistának készültem, nem pedig DJ-nek.

Utólag viszont azt érzem, így kellett történnie!


7624 Pécs
Xavér utca 19.